Σε γειτονιές και ενότητες του Δήμου Χανίων η Κ. Μανιμανάκη μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού «Όνειρο είναι τα Χανιά»

Tις τελευταίες ημέρες, η υποψήφια δήμαρχος Χανίων, Κατερίνα Μανιμανάκη – Πετράκη, μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού «Όνειρο είναι τα Χανιά» επισκέφτηκαν περιαστικές δημοτικές ενότητες, καθώς και γειτονιές του κέντρου και συνομίλησαν με κατοίκους. Από το Πασακάκι και τα Παχιανά, έως την Αγιά, τις Μουρνιές και τα Κεραμειά υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής για την πρακτική της δημοτικής αρχής που διαπιστώσαμε συζητώντας με τους ίδιους τους αποδέκτες της δημοτικής πολιτικής: κλειστά αυτιά και πόρτες στους δημότες και αντιμετώπιση δύο ταχυτήτων. Έμφαση σε μεγαλεπήβολα έργα και εγκατάλειψη σε γειτονιές. Είτε πρόκειται για τα Κεραμειά, που παραμένουν τελευταία στη λίστα των τοπικών αρχόντων, είτε πρόκειται για απλά έργα βελτίωσης της καθημερινής ζωής, όπως πεζοδρόμια και φωτισμός, που απουσιάζουν σχεδόν εντελώς στο Πασακάκι και τα Παχιανά.

Υπάρχει ωστόσο και κάτι πολύ αισιόδοξο: συναντήσαμε ενεργούς πολίτες που δεν διαπιστώνουν απλά τα προβλήματα αλλά επιχειρούν να επικοινωνήσουν με τη δημοτική αρχή και να συμβάλλουν σε λύσεις. Πέφτουν όμως στον τοίχο της αλαζονείας.
Εμείς, ως Δημοτική Κίνηση «Όνειρο είναι τα Χανιά» σε αυτούς τους πολίτες προσβλέπουμε και τους θέλουμε στο πλάι μας, με αυτούς συμπληρώνουμε και βελτιώνουμε το πρόγραμμά μας και με αυτούς είμαστε έτοιμοι να το εφαρμόσουμε την επόμενη Δευτέρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί